Laden..
Nieuws

Zomer in de Oranjerie

Het is een beetje een gekke zomer. Wellicht loopt deze anders dan dat je hem van tevoren had gepland. Maar wat juist zo leuk is aan thuisblijven, is dat je de tijd hebt om je eigen stad of land te ontdekken! Is het wat minder zomers weer? Ontdek in de Oranjerie tal van leuke winkels bomvol items voor het hele gezin!

Van alles voor outdoor en vakantie bij Bever en ANWB tot de fijnste verzorgingsproducten van The Body Shop en Holland & Barrett. Ook voor de leukste fashion van klein tot groot ben je bij de Oranjerie aan het juiste adres. Met de flagshipstores van Mango, Zara, New Yorker en TK Maxx maar ook leuke boetiekjes als Just a Joke en alles voor de kleintjes bij Name It en Noppies. Op zoek naar een nieuwe jeans? In de Oranjerie vind je Jeans Centre en sinds kort ook Okay Fashion! Maak je outfit af met een mooie bril voor de zon of voor iedere dag van Boonstra.

Lekkere trek? Villa Chocola heeft vele heerlijkheden of neem de tijd voor een lekkere lunch of goede kop koffie bij BackWERK of Bakker Bart. Voor leesvoer, agenda’s, kantoorartikelen en het versturen van je ansichtkaart moet je bij The Read Shop zijn. Winkelcentrum Oranjerie is volledig overdekt, dus zowel met een hittegolf als een flinke zomerse bui heel comfortabel. Kom gezellig langs!

Benieuwd naar de openingstijden? Klik op de naam van de winkel voor meer informatie!