Laden..
Nieuws

WOW Apeldoorn!

Morgenmiddag, op vrijdag 17 juli om 15.30 uur, is de kick-off van WOW Apeldoorn presented by Oranjerie! WOW Apeldoorn is een unieke hotspot, een plek voor jong en oud om originele foto’s, filmpjes en andere leuke content te maken!

Iedereen kan de Oranjerie binnenlopen om een foto te maken bij deze plek of om een kijkje te nemen bij de hotspot. Het zijn twee grote wanden, met aan vier zijden een creatief, uniek en kleurrijk concept. Het maakt van de Oranjerie dé plek om deze zomer naar toe te gaan en draagt bij aan een glimlach op ieders gezicht.

De hotspot is gecreëerd door twee creatieve conceptontwikkelaars uit Apeldoorn voor én door Winkelcentrum Oranjerie. Zij lieten zich hiervoor inspireren door de concepten van Youseum en Wondr Experience in Amsterdam, de binnenspeeltuin voor volwassenen. Beide druk bezocht en social media staat vol met toffe kiekjes die daar zijn gemaakt. Hoe leuk is het om naar iets soortgelijks in de Oranjerie te kunnen gaan?

WOW Apeldoorn is helemaal gratis en te bezoeken gedurende de openingstijden van de Oranjerie. Klik hier om de openingstijden te bekijken.