Laden..
Nieuws

Winkel uitgelicht: Jeans Centre

Breng je een bezoekje aan Jeans Centre in winkelcentrum de Oranjerie, dan is de kans groot dat je Victor tegen het lijf loopt! Hij is namelijk één van de gezichten van de winkel op de eerste etage in het winkelcentrum.

Victor vertelt: “Het doel van Jeans Centre is de meest klantvriendelijke jeans specialist van Nederland te zijn. Daar staan wij als personeel helemaal achter en dat betekent dat de klanten keer op keer verrassen met de perfecte jeans. Het hele team staat met passie in de winkel en we houden allemaal van de interactie met de consument. Zo geef ik graag een ‘verrassingsbroek’ mee in de paskamer. Klanten vragen vaak om een skinny jeans, maar dan daag ik ze uit met een broek met uitlopende pijpen.”

Victor vindt jeans een van de beste kledingstukken aller tijden: “Jeans representeert democratie in de mode. Over de hele wereld is geen enkel kledingstuk zo geaccepteerd als de jeans. Het is tijdloos en je kunt het dragen op allerlei gelegenheden: van een begrafenis tot een bruiloft.”

“Het is bijzonder dat klanten soms zó tevreden zijn, dat ze ons een hand geven als ze de winkel verlaten. Daar word ik heel blij van. Daarnaast hebben we veel vaste klanten die we met regelmaat terugzien. Het leuke daaraan is dat je soms een moeder met haar kinderen helpt en bijvoorbeeld enkele weken later de man/vader van het gezin. Dan is het gehele plaatje compleet. Ook was er laatst een vrouw die al zeven jaar geen jeans meer gedragen had. Ze kwam naar me toe en zei dat geen enkele jeans haar staat en ze vaak niet passen. Daar bracht ik verandering in en uiteindelijk ging ze weg met drie paar!”

Dus ben jij op zoek naar die ene perfecte jeans? Ga eens langs Jeans Centre in Oranjerie!