Laden..
Nieuws

Top 5 cadeaus voor Moederdag

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag, maar krijg je niet bedacht wat? Geen probleem, wij hebben een top vijf ideeën voor deze Moederdag.

1. Speciaal voor deze dag heeft Villa Chocola heerlijke bonbons in de aanbieding. Dus kom gerust zelf even langs of bestel ze online, want deze hemelse chocola valt zeker in de smaak.

2. Vaak onderschatten we de waarde van een goede ochtendroutine. Bij Holland & Barrett kun je terecht voor lekkere douchegel, bodylotion, gezicht- en haarmaskertjes voor een verfrissende start van de dag.

3. Een goed boek of een tijdschrift is natuurlijk ook super leuk. The Read Shop is nog steeds open, dus kom gerust langs om een spannende thriller, een romance of een tijdschrift uit te zoeken. En als je er echt niet uitkomt, met een Read Shop cadeaukaart kan ze zelf haar favoriet uitkiezen.

4. Leg je moeder lekker in de watten met een van de beauty cadeau sets van The Body Shop. Van bad & body sets tot make-up cadeaus, er zit iets bij voor iedereen.

5. In deze tijd worden de winkelmiddagen natuurlijk wel gemist. Verras je moeder daarom met een afspraak voor personal shopping bij Just A Joke!