Laden..
Nieuws

TK Maxx feestelijk geopend

Vanochtend, op donderdag 11 april, heeft off-price retailer TK Maxx het gloednieuwe filiaal in het winkelcentrum geopend! Met de opening in Apeldoorn heeft TK Maxx haar eerste filiaal in het oosten van Nederland.

Vanaf 10.00 uur lag de rode loper klaar voor een hoop enthousiaste schatzoekers. Het rode lint werd officieel doorgeknipt en vervolgens konden de eerste bezoekers eindelijk gaan shoppen.

Het warenhuis biedt een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen van grote merken, voor kleine prijzen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home afdeling. TK Maxx inkopers speuren het hele jaar door de wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs, waardoor de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen krijgen. Zo is er met duizenden unieke items altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de Nederlandse koopjesjagers. De off-price retailer raadt dan ook aan om vaak een kijkje te komen nemen want weg is namelijk ook echt weg bij TK Maxx.