Laden..
Nieuws

Bron: streetartapeldoorn.nl

Op 1 juli 2018 is het Marktplein het decor van Street Art Apeldoorn, maar tevens voel je dit hele weekend de Urban vibes in de binnenstad. Ook in de Hoofdstraat, Marktstraat en Beekstraat is Street Art Apeldoorn AAN!!!

Het Marktplein is vanaf 12:00 uur het podium voor jonge, talentvolle freestylers. Dansers balkunstenaars, graffiti artiesten om naar te kijken, maar ook om zelf te doen!

New Arts heeft als doelstelling talentontwikkeling bij jongeren te stimuleren. Daarbij wil Street Art Apeldoorn de aanschouwer verrassen, publiek zich laten verwonderen en een blikopener zijn voor niet alledaagse freestyle kunstvormen die het straatbeeld kleuren.

Jongeren laten hun talent zien tijdens de dancebattles, een breakdance kidsbattle en all style dancebattle. Wil je deelnemen, schrijf je in op deze site.

Er wordt een demonstratie gegeven  van freestyle voetbal en vervolgens kunnen jongeren deelnemen aan een freestyle voetbalclinic.
Nieuw dit jaar is het Viva con Agua straatvoetbaltoernooi, in samenwerking met Accres Sportstimulering. Viva con Agua Apeldoorn wil door middel van dit event aandacht besteden aan de slechte drinkwatervoorzieningen in Afrika en Azië.

Kom je laven in de poëtische wereld van gesproken woord en filosofische teksten van Wordbites, de Silent Poëtry Disco. Of laat je meenemen door een rappende rondleider onder begeleiding van een violist, langs de straatkunst in de binnenstad.

Laat je tijdens dit event inspireren en vermaken door deze vernieuwende kunstvormen en dynamische artiesten. Een verrassend en spectaculair programma staat je te wachten van jonge kunst, voor jong en oud. Kom het zien en doe mee!.

Dit festival is slechts een deel van de community. Wat kom jij tegen op straat? Deel het met ons via Facebook.com/streetart055. Zo bouwen we naar een kleurrijk Apeldoorn. Street Art Apeldoorn is een initiatief van GIGANT/New Arts Apeldoorn, in samenwerking met Come Correct Dance Academy, Creating Heroes, Museum voor KOR, Accres Sportstimulering en Viva con Agua Apeldoorn