Laden..
Nieuws

Oranjerie op de Schop

Het jaar 2018 hebben we afgesloten met een grote mijlpaal: de entree aan de Hoofdstraat is geopend en ook ligt de nieuwe vloer al in het eerste gedeelte van de passage. En in 2019 zetten we deze grote transformatie natuurlijk met veel energie voort. Deze week worden o.a. de houten lamellen boven de puien geplaatst. Weer een stap richting een mooi nieuw winkelcentrum.

Ook de entree aan de Mariastraat zal dezelfde look & feel krijgen. Hiervoor worden op dit moment de voorbereidingen getroffen. Dat wil betekenen dat deze doorgang tijdelijk volledig is afgesloten. De Oranjerie parkeergarage blijft goed bereikbaar, zowel vanuit de Mariastraat als vanuit het winkelcentrum.

Bij een vernieuwd winkelcentrum horen natuurlijk ook nieuwe openbare toiletten. De oude toiletten krijgen een volledige renovatie zodat straks de Oranjerie weer prettige, nieuwe toiletten, een babyverschoon locatie en goed toegankelijke toiletten voor mindervaliden heeft.

Tijdens de renovatie is het tijdelijk niet mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het winkelcentrum. Tot de nieuwe openbare toiletten geplaatst zijn, verwijzen we je graag naar de HEMA. Deze zijn ook bereikbaar via (de nieuwe roltrappen van) de Oranjerie.