Laden..
Nieuws

Oranjerie 25 jaar – Verjaardagsfeest 5 oktober

Afgelopen zaterdag 5 oktober vierden we ons zilveren jubileum: Winkelcentrum Oranjerie bestaat 25 jaar! Voor ons verjaardagsfeest hadden we via onze Facebook-pagina vijftig mensen uitgenodigd inclusief introducee die ook jarig zijn in de maand oktober. Zij werden verwelkomd met leuke cadeautjes van onder andere Holland & Barrett, The Body Shop en Villa Chocola, koffie of thee en natuurlijk een lekker stuk verjaardagstaart van Bakker Bart.

Na een mooie speech van wethouder Sandmann en de onthulling van de gloednieuwe bank op het middenplein van het Winkelcentrum was er een optreden van Kaj van der Voort, bekend van B-Brave. Kaj kwam niet alleen optreden, hij nam ook de tijd om op de foto te gaan met al zijn fans!

Ook de rest van de dag was erg feestelijk en gezellig met taartjes en leuke winacties in iedere winkel. Zo kon je zaterdag onder andere kans maken op een jeans van Jeans Centre, een Ray Ban zonnebril bij Boonstra, leuke pakketten van Name It of Noppies, een giftset van The Body Shop, Villa Chocola of Didi en cadeaubonnen tot wel 100 euro! Ook gaf Bakker Bart de hele dag door cadeautassen weg met inhoud om op te eten. Kon je er niet bij zijn of smaakte zaterdag naar meer? Ook de rest van de maand vieren we feest met leuke evenementen!

Zo is er aanstaande woensdag 9 oktober de allereerste Oranjerie Kidsclub. Op deze dag kun je Elsa en Olaf ontmoeten en maak je kans op tickets voor de nieuwe Frozen 2 film! Zaterdag 12 oktober is de Fashion & Beautydag met influencer Moderosa én gratis haar-, nagel- en make-up advies. De herfstvakantie (19 tot en met 27 oktober) is de ontdekweek in de Oranjerie. Doe de speurtocht door het winkelcentrum, vind alle dieren en maak kans op coole prijzen! Op zondag 20 oktober kunnen de echte waaghalzen een acht meter hoge klimwand beklimmen. In de herfstvakantie is er ook nog een Kidsclub: op woensdag 23 oktober mogen er voor één keer dieren in het winkelcentrum en wel reptielen! Ook is op deze dag het WNF in Winkelcentrum Oranjerie met coole gadgets en gastlessen. Het volledige programma bekijk je hier!