Laden..
Nieuws

Oranjerie 25 jaar – Kidsclub met Elsa & Olaf

De eerste Oranjerie Kidsclub was betoverend! Olaf, Elsa een heel veel andere prinsesjes waren op woensdag 9 oktober in Winkelcentrum Oranjerie te vinden. Op het middenplein van het winkelcentrum konden kinderen Elsa en Olaf ontmoeten, knuffelen en met hun op de foto. Ook mochten de kinderen grabbelen om kans te maken op kaartjes voor de gloednieuwe Frozen film die vanaf november in de bioscoop is.

Heb jij de eerste Oranjere Kidsclub gemist? Niet getreurd! In de herfstvakantie van 19 tot en met 27 oktober is het de ontdekweek in Winkelcentrum Oranjerie. Vanaf zaterdag 19oktober kun je een week lang een ontdekkaart ophalen bij ANWB, Bever of Name It en een speurtocht doen door het winkelcentrum. Heb je alle vragen beantwoord dan krijg je een leuke gadget én maak je kans op een van de vele prijzen!

Op woensdag 23 oktober zijn er tijdens de Oranjerie Kidsclub van 14.00 uur tot 17.00 uur échte reptielen in het winkelcentrum! Durf jij ze aan te raken, vast te houden of zelfs een stoere foto te maken met een van de dieren? Ook is op deze dag het WNF aanwezig. Ga op de foto met de bekende WNF panda, ontvang leuke gadgets en coole gastlessen!