Laden..
Nieuws

Oranjerie 25 jaar – Fashion & Beautydag 12 oktober

Afgelopen zaterdag 12 oktober was de Fashion & Beautydag in Winkelcentrum Oranjerie. Door je in te schrijven via de website maakte je kans op een volledige make-over, een middag shoppen met influencer Moderosa en een shoptegoed ter waarde van €800,-! Ook de troostprijs voor de tweede en de derde plaats waren niet mis: waardebonnen ter waarde van €100,-!

De drie winnaressen gingen de strijd met elkaar aan tijdens een stijlopdracht. Alle drie moesten ze binnen een bepaalde tijd een outfit samen stellen. Moderosa koos vervolgens de meest fashionable outfit en de gelukkige winnaar!

Niet alleen deze drie dames werden in de watten gelegd, ook alle andere bezoekers van Winkelcentrum Oranjerie. Met gratis haar-, nagelstyling en visagie van De Beautyfabriek uit Apeldoorn en handmassages van The Body Shop was het een heerlijk verwendagje!

Heb je de Fashion & Beautydag gemist? Wat jammer! Zowel op onze website als op onze Facebook– en Instagrampagina kondigen we alle evenementen vroegtijdig aan. Je kunt je ook onderaan deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Zo is volgende week, in de herfstvakantie van 19 tot en met 27 oktober, de Ontdekweek in de Oranjerie. De hele week kun je een speurtocht doen in het winkelcentrum en kans maken op te gekke prijzen! Op woensdag 23 oktober is er weer een Oranjerie Kidsclub met échte reptielen en het WNF. Voor de echte waaghalzen staat er op zondag 20 oktober een 8 meter hoge klimwand aan de kant van de Mariastraat, durf jij de hoogte in? Klik hier voor meer informatie.