Laden..
Nieuws

Noppies in nieuwe pand

In december is Noppies verhuisd naar het nieuwe pand in Winkelcentrum Oranjerie. Je kan de winkel voortaan vinden op de 1e etage naast de ANWB winkel.

Noppies is hét merk voor zwangere vrouwen en moeders. Al meer dan twintig jaar zorgt Noppies ervoor dat stijlbewuste vrouwen zich tijdens de hoogtepunten en uitdagingen van hun zwangerschap zelfverzekerd kunnen voelen. Dit doen ze door het ontwikkelen van comfortabele zwangerschapskleding volgens de laatste trends. Het doel? Ervoor zorgen dat iedere vrouw zichzelf kan zijn in een outfit die haar karakter weerspiegelt.

Ook na de zwangerschap vormt Noppies een rode draad door het gezinsleven. Zo zijn er volop mogelijkheden voor moeders om hun baby’s aan te kleden volgens de smaak die het beste bij hen past. De functionele collecties kenmerken zich door zachte, comfortabele materialen – ideaal voor baby’s. Ook de Home Collection van Noppies kun je herkennen aan de mooie kwaliteit, fijne stoffen en tijdloze ontwerpen. Voor kinderen vind je bij Noppies de meest diverse en duurzame collecties, van maat 104 t/m maat 152. De uitgesproken prints en eigenzinnige pasvorm geven de verschillende collecties een uniek karakter. Ieder kind moet immers zichzelf kunnen zijn.

Noppies – onderdeel van het moederbedrijf Nine & Co. – biedt moeders en toekomstige moeders style, care and comfort. Vanaf de dag dat normale kleding niet meer lekker zit tot het moment dat de kleintjes zelf naar school gaan.