Laden..
Nieuws

Lente: bloementrend gespot

Lente, de tijd van nieuw leven, vrolijke kleuren en beter weer na de koude wintermaanden die net achter de rug zijn. We kijken graag uit naar dit fijne seizoen na de eerste maanden van het jaar. Ondanks de huidige omstandigheden is het prachtig weer. Wij zitten dan ook al helemaal klaar voor de lente. De warme zonnestralen en vrolijk gekleurde bloemetjes zijn een welkome afleiding van de pandemie die op dit moment ook in Nederland heerst.

Dus heb je zin in lente, maar is veel naar buiten gaan niet echt een optie? Geen probleem, want bij de Oranjerie heerst een echte bloementrend. Zowel in de winkels als online zijn de fleurige patronen nu bijna overal te vinden. Deze vrolijke bloemetjes krijgen je zo weer in een goede bui.

Loop dus gerust eens de Oranjerie binnen of verdiep je in de online shops om te zoeken naar dé perfecte lente outfit. Van jassen tot jurken en van jong tot oud, de vrolijke bloemenpatronen zijn voor iedereen. Als je nu niet buiten kan genieten van het heerlijke lente weer, dan breng de lente gewoon naar binnen, want iedereen kan meedoen met deze leuke trend.

Bever Outdoor – Een regenjas met bloemen!

Name-it – Ook voor de kleintjes een leuke jas met bloemen!

Zara – De blazer/jurk trend met een heel subtiel bloemenprintje.

ONLY – Een bloemenblouse mag niet ontbreken.

MANGO – Wat een vrolijke bloemenjurk.