Nieuws

Drie keer nieuw: MANGO, Bever en de entree Mariastraat!

De Oranjerie begint steeds meer vorm te krijgen! Na maanden van hard werken door de bouwers begint het einde van de verbouwing in zicht te komen. Met een groeiend aanbod aan winkels begint het steeds gezelliger te worden in het winkelcentrum.

Zo hebben we onlangs MANGO mogen verwelkomen. Nadat MANGO twee jaar lang niet meer te vinden was in Apeldoorn heeft ze op 20 juli opnieuw haar deuren geopend. De megastore heeft een plekje gekregen in het midden van de Oranjerie.

Ook Bever heeft de weg naar Winkelcentrum Oranjerie gevonden! Pal naast de zojuist opnieuw geopende ingang Mariastraat heeft de outdoor winkel haar intrek genomen. Voorheen was Bever gevestigd aan de Stationsstraat maar vanaf 27 juli is de winkel met een veel ruimer assortiment dan voorheen te vinden in de Oranjerie.

Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zijn: vlak naast de Bever prijkt de gloednieuwe ingang en passage Mariastraat. Dit maakt door de Oranjerie wandelen weer een mogelijkheid. De laatste werkzaamheden, zoals het plaatsen van de tegels, zullen ook snel afgerond worden.