Laden..
Nieuws

Bericht van Boonstra

Bericht van Boonstra Brillen:

Beste klant, wij staan weer (aangepast) voor u klaar!


Lege straten en lege winkels, het is voor iedereen een rare tijd. Wij blijven u graag een heldere kijk geven: ook in tijden van het coronavirus. Wij realiseren ons dat de coronacrisis nog een lange tijd gaat duren en helaas te lang om volledig gesloten te zijn. Daarom hebben wij besloten om onder strikte voorwaarden open te zijn.

Wij doen er daarbij alles aan om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn, waarbij wij uiteraard de regels en adviezen van het RIVM (COVID-19) opvolgen. Wij hebben een aantal aanpassingen gedaan om u als klant veilig te mogen ontvangen in onze optiekzaak.

Onze openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 13.00 uur. Hierbij hanteren wij een deurbeleid van maximaal vier personen (kortom: u mag één persoon meenemen en wij laten maximaal twee klanten tegelijk toe.)

BRILLEN, OOGMETING EN REPARATIES

U bent van harte welkom voor een oogmeting (op afspraak), een nieuwe (zonne)bril met bijbehorend advies, brillenreparaties en glazen inslijpen en het gedeeltelijk afstellen van een montuur.

CONTACTLENZEN EN OOGDRUKMETINGEN

Helaas kunnen wij geen lenscontroles, instructies en oogdrukmetingen uitvoeren. Uiteraard kunt u lenzen wel bestellen in de winkel. De lenzen kunt u ook telefonisch (055-5212774), of via de mail (optiek@boonstra-brillen.nl) bestellen en deze sturen wij u gratis toe.

SPECIAAL VOOR U: AFSPRAAK OP MAAT

De hele winkel voor u alleen? Wij bieden de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken. Hierbij staat onze optiekzaak, buiten onze huidige openingstijden, helemaal voor u ter beschikking. Belt of mailt u ons gerust voor een afspraak.

U KUNT OP ONS REKENEN

Nogmaals: wij staan voor u klaar. Wellicht in aangepaste vorm, maar dit alles met als doel allemaal zo gezond mogelijk te blijven. Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om ons te bellen (055-5212774).

Met vriendelijke groet,

Foppe Boonstra en teamleden Boonstra Brillen

optiek@boonstra-brillen.nl

tel: 055-5212774