Laden..
Nieuws

BackWERK – Hoe werkt het?

Lekker lunchen in 7 stappen

Na een drukke ochtend werken is een goede lunch erg belangrijk. backWERK is een zelfbedieningsbakkerij waar voor iedereen iets lekkers te vinden is en zit sinds eind 2019 in Winkelcentrum Oranjerie. Het assortiment bestaat uit heerlijke vers bereide en huisgemaakte producten waar jij zelf jouw favoriet kan kiezen. Hoe werkt dit vraag je? Hier zijn 7 korte stappen om er zeker van te zijn dat je kan genieten van een heerlijke lunch.

STAP 1: WELKOM


Loop rustig even binnen voor een gezonde lunch of lekkere snack. Bij binnenkomst liggen de dienbladen al op je te wachten.

STAP 2: EEN VERS DRANKJE


Probeer gerust een van de huisgemaakte sappen, smoothies of frisdranken. Tenzij je natuurlijk liever iets warms hebt, de warme chocolademelk en vers gemaalde koffie staan altijd voor je klaar.

STAP 3: WARME LUNCH


Iets warms tussen de middag kan je altijd opknappen. Een kop met vers gemaakte soep is vaak wel even lekker op de koude dagen. Of als je liever iets knapperigs wilt dan is een vers belegde pizza ook een goede keuze. Deze warmen ze voor je op bij de kassa.

STAP 4: BROODJES EN BAGELS


Natuurlijk zijn er ook diverse broodjes te vinden die dezelfde dag nog zijn gebakken en belegd. De verse bagels en pretzels die daar in de buurt liggen zijn ook zeker het proberen waard.

STAP 5: GEZONDE SNACK


Als je simpelweg opzoek bent naar een gezonde snack zijn in de koeling knapperige salades te vinden. Een voedzame wrap of een bakje yoghurt zijn ook erg lekker als je streeft naar iets verfrissend.

STAP 6: KOFFIE EN IETS LEKKERS


Soms wil je gewoon even bijkomen met een drankje en iets lekkers. Ook daarvoor zijn er genoeg zoete snacks om van te genieten met een zalig kopje koffie.

STAP 7: RUSTIG GENIETEN


Zoek je favoriete producten bij elkaar, ga snel langs de kassa en plof neer op een stoel. Een heerlijk rust momentje in een drukke wereld. Je mag er best lekker van genieten.

GEEN TIJD?


Drukke dag? Geen tijd om even te gaan zitten? Geen enkel probleem! backWERK Slim&Snel is er speciaal voor jou. Koop moeiteloos je favoriete producten en ga meteen verder naar je bestemming. Slim&Snel heeft verse broodjes tot huisgemaakte smoothies en is er voor iedereen met een druk schema die hongert naar een lekkere lunch.